Tålamod.


Stora och viktiga saker kommer inte genast.
När vi ska göra en trädgård förväntar vi oss inte att där genast ska växa stora träd, att där i nästa ögonblick ska finnas vidsträkta gröna gräsmattor och välvande blomsterrabatter. När vi sår ett frö vet vi att det dröjer innan vi kan skörda.
När hönan lägger sitt ägg så vet hon, utan att behöva fråga, att hon tålmodigt ska ruva på sitt ägg i många dagar innan kycklingen kläcks. Hon stiger inte upp efter en dag och tänker, äh de blev till ingenting, onödigt att ens försöka. I lugn tillit ligger hon kvar fast ägget verkar lika orörligt som förut. När tiden går blir hon allt mer koncentrerad på sin uppgift. Hon lyssnar innåt och känner på sig att snart, snart kommer det att hända.
Så är det när vi har gjort vår önskan, när vi har satt upp ett mål eller när vi ruvar på en ide'. Låt det ta den tid det behöver. Var tålmodig. Ha tillit. Dina önskningars uppfyllelse är på väg. Den har startat i det ögonblicket du sände ut din första tanke och långsamt men säkert söker din skapelse sig fram till dej. För varje nytt skede, gör du den åtgärd som är relevant för att föra din tanke framåt men du skyndar inte utan bara tålmodigt utför din handling. Du vet att du kommer att nå dina drömmars mål.
I ena stunden är du på resa, och först när du är framme är du vid målet. Ena stunden är din vission inte där. I nästa ögonblick är den fullständigt närvarande. Var sak har sin tid att manifesteras.
Kortet säger: Var i tillit. Allt kommer till dej i rätt tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0